KieVino Film Festival пройде в кінотеатрі під відкритим небом

KieVino Film Festival пройде в кінотеатрі під відкритим небом

Укрінформ
Міжнародний фестиваль короткометражок KieVino Film Festival відбудеться 9-10 червня у Києві. 

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Головні нагороди фестивалю - "Найкращий фільм за рішенням глядача" та "Найкращий короткометражний фільм". Крім основних нагород, один із фільмів Національного конкурсу отримає подарунок від фестивальної дистрибуторської компанії Letter To Fest - сертифікат на безкоштовну розсилку фільму на 20 міжнародних фестивалів", - ідеться в повідомленні.

До конкурсної програми фестивалю увійшли 7 фільмів:

"Бамбуль", режисер Саймон Остерман (2015, ігровий, Німеччина)

"Декороза", Енріке Булео (2016, ігровий, Іспанія)

"Холодильник", Максим Сухарєв (2016, ігровий, Україна)

"Медея", Микола Засєєв (2017, ігровий, Україна)

"Скрабл", Крістіан Сульсер (2014, ігровий, Швейцарія)

"Сни Едіпа", Олена Єфименко (2016, ігровий, Україна)

"Кінець", Нікіта Лисков (2016, анімаційний, Україна)

Програму визначила експертна комісія у складі: Олександр Гусєв - кінокритик, програмний директор фестивалю KieVino Film Festival, голова журі Міжнародного кінофестивалю Marhanets Film Festival; Максим Черних - кінознавець, куратор кіноклубу "Без попкорну"; режисери, сценаристи, продюсери Олена Дем'яненко та Дмитро Томашпольський.

9 червня відбудеться показ конкурсної програми в кінотеатрі під відкритим небом "Park Cinema", під час якого всі глядачі зможуть проголосувати за обраний фільм, аби саме він отримав нагороду "Найкращий фільм за рішенням глядачів". Місце проведення: парк "Наталка", Оболонська набережна. Вхід вільний.

10 червня - показ конкурсної програми для кінокритиків, кіножурналістів, людей, пов’язаних з кіно. Під час показу за результатами онлайн-голосування буде визначено "Найкращий короткометражний фільм" фестивалю. Місце проведення: Виставковий центр, Галерея АртПричал (вулиця Набережно-Хрещатицька, 10а, причал № 2). Вхід за запрошеннями.

Фестиваль розпочав свою роботу у жовтні 2016 року, пропонуючи на своєму сайті статті українських та іноземних режисерів, акторів, продюсерів та всіх причетних до створення кіно. Основна ідея фестивалю - створити унікальний дискусійний майданчик для професіоналів кіногалузі, де кожен зможе навчатися та обмінюватися досвідом, знайти партнерів для співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-