До підготовки Віденського балу долучаться юні стилісти

До підготовки Віденського балу долучаться юні стилісти

Укрінформ
Учасники соціального проекту «Подаруй дитині професію – подаруй майбутнє», який тривав п’ять місяців, отримали сертифікати випускників та першу пропозицію щодо роботи. Зокрема, юні стилісти отримали шанс долучитись до підготовки Віденського балу.

Про це заявила на церемонії вручення генеральний директор групи компаній «Брендберг», організатор соціального проекту Марина Ігнатуша.

«Вручаючи сертифікати нашим випускникам, ми хочемо зробити їм подарунок – дозволити реалізувати себе у професії і заробити свої перші гроші у великому міжнародному культурному проекті. Ми пропонуємо їм приєднатись до підготовки Благодійного Віденського балу в Україні, який відбудеться у жовтні у Києві. Це дуже амбіційно та відповідально – стати учасником такого величного свята європейського рівня, стати одним із 400 професіоналів, які займаються підготовкою віденського балу в Україні», - наголосила Ігнатуша.

Зокрема, уточнила вона, юні стилісти створюватимуть вишукані образи дебютантів, учасників дитячого віденського балу, а компанія буде популяризувати їхні роботи на сайті, у соціальних мережах, у медіа – тобто усі бажаючі зможуть переконатись у фаховому рівні та творчих здібностях випускників.

«Ми прагнемо, щоб професійна реалізація наших випускників розпочиналась з високого старту, з благородних цілей та широких можливостей. Ми впевнені у професійних якостях наших випускників і намагатимемось їх підтримати у дорослому житті, адже це дуже важливо», - впевнена Ігнатуша.

Благодійний соціальний проект для підлітків із малозабезпечених сімей «Подаруй дитині професію – подаруй майбутнє» проходив з січня по травень у Броварах на Київщині на базі «Школи успіху». Школярі навчалися перукарському мистецтву за авторською програмою стиліста Валерії Одар.

Довідка: 27-28 жовтня в Києві відбудеться Благодійний Віденський бал, витриманий у класичних традиціях. Також 28 жовтня відбудеться Дитячий віденський бал.

З першого травня розпочався відбір дебютантів, які, за традицією, завжди відкривають віденські бали. За традицією, дівчата, які відкривають бал, одягнені в білі сукні і обов'язково в коронах – модель корони змінюється щороку, її пропонують кращі дизайнери світу. Загалом над створенням бальних образів учасників, зазвичай, прагнуть працювати відомі стилісти та візажисти.

До складу конкурсного комітету балу входять представники бального комітету Відня, які слідкують за дотриманням правил.

Дебютантів готуватиме хореографічна студія Лілії Ребрик та Андрія Дикого.

Унікальну художню програму балу формує оркестр «Київ-Класік» під керівництвом художнього керівника, народного артиста України Германа Макаренка. Він – єдиний в Україні мав високе звання «Артист ЮНЕСКО в ім’я миру».

Віденський бал відбудеться за підтримки мерій Відня та Києва.

Місце проведення – колонна зала Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-