Вокаліст культових гуртів Soundgarden і Audioslave покінчив із собою

Вокаліст культових гуртів Soundgarden і Audioslave покінчив із собою

Укрінформ
Засновник грандж-гурту Soundgarden а також вокаліст Audioslave Кріс Корнелл покінчив з собою.

Про це заявили судмедексперти графства Уйен штату Нью-Йорк, повідомляє Бі-Бі-Сі.

"Причина смерті встановлена: самогубство через повішення. Повний звіт про результати розтину ще не завершено", - повідомив у четвер судовий патологоанатом.

Напередодні, в середу, 52-річний музикант разом зі своєю групою Soundgarden виступив з концертом в Детройті. Близько опівночі за місцевим часом Корнелл був знайдений лежачим на підлозі у ванній, про що в поліцію повідомив друг сім'ї музиканта, який прийшов його провідати.

"Друг сім'ї пішов перевірити, як у нього справи, і виявив його на підлозі у ванній. Тіло передали медичним експертам для встановлення причини смерті", - розповів прес-секретар поліції.

Лідер групи Soundgarden помер через кілька годин після концерту.

У заяві представника Корнелла раніше говорилося, що його смерть була раптовою і несподіваною", а її причини ще належить встановити.

"Інцидент розслідується як можливе самогубство", - додав він.

Вокаліст Soundgarden помер через кілька годин після концерту своєї групи в Детройті, яка була створена в 1984 році і випустила шість студійних альбомів. Візитною карткою і головним хітом гранж-колективу став сингл 1994 року Black Hole Sun.

Кріс Корнелл випустив і чотири сольні альбоми. Його найбільш відомий сингл в Британії - пісня "Ти знаєш моє ім'я" (You Know My Name), яка стала саундтреком фільму бондіани "Казино "Рояль" з Деніелом Крейгом у ролі Джеймса Бонда.

Корнелл став першим американським артистом, який написав і виконав музику для фільму про агента 007.

Музиканти висловлюють співчуття у зв'язку зі смертю засновника гурту Soundgarden.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-