"Карпатський простір": Біденко закликав сприяти просуванню інтересів України в світі

Укрінформ
Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко на фестивалі "Карпатський простір", який розпочався сьогодні в Івано-Франківську, наголосив, що потрібно разом сприяти просуванню інтересів України в світі.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

"Важливо розвивати саме українські регіони в рамках просування інтересів держави у світовому інформаційному просторі, час максимально зосередитися на локальних проектах", - зазначив Біденко.

Він зауважив, що в подібних подіях мають брати участь не лише політики, але й креативна молодь.

На заході також було презентовано Концепцію популяризації України та просування інтересів України в світі, а також План заходів до Концепції, розроблені МІП.

У міністерстві зазначають, що "Карпатський простір" - перший масштабний міжнародний проект, який повинен стати майданчиком для щорічних зустрічей не тільки митців, а й бізнесменів, дипломатів, політиків країн Карпатського регіону. Цьогоріч до участі запрошені митці та творчі колективи з 8 країн: України, Австрії, Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії, Молдови, Чехії. Почесними гостями є запрошені представники більш як 40 країн: Грузії, Азербайджану, Естонії, Румунії, Литви тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-