В Івано-Франківську безкоштовно покажуть 13 нових українських фільмів

В Івано-Франківську безкоштовно покажуть 13 нових українських фільмів

Укрінформ
В Івано-Франківську голова Держагентства з питань кіно Пилип Іллєнко відкрив проект «Cinema space». Для безкоштовного перегляду він привіз 13 нових українських стрічок.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

«В кінотеатрі «Люм'єр»  стартував проект «Cinema space». Голова Держкіно України Пилип Іллєнко привіз до Івано-Франківська 13 нових українських стрічок, які мешканці та гості міста зможуть переглянути безкоштовно», - повідомив Марцінків.

Він зауважив, що прем’єрою дня став фільм «Жива ватра» про життя українських Карпат, що є «символічно для відкриття фестивалю «Карпатський простір» в Івано-Франківську.

Відомо, що в рамках фестивалю презентують фільми «Кукурудзяний острів» (Грузія) , «Син Саула» (Угорщина) документальну стрічку «Марамуреш – стара країна, нова країна» (Румунія), художню стрічку «Мавпа» (Болгарія) та інші.

Загалом, до Івано-Франківська на триденний фестиваль «Карпатський простір» прибули делегації 32 країн світу.  Організаторами фесту виступили Івано-Франківська облдержадміністрація та національний  театр оперети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-