У Києві відкрився двотижневий “фестиваль Подолу”

У Києві відкрився двотижневий “фестиваль Подолу”

Укрінформ
У Києві на Контрактовій площі стартував культурно-мистецький проект з організації розважальної зони Feel Ukraine - «Відчуй Україну».

Дійство організоване Державною агенцією промоції культури України за підтримки Київської міської державної адміністрації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Організація розважальної зони стане Двотижневим фестивалем Open Podil 2017, присвяченим Подолу як культовому історичному місцю Києва та усієї країни.

Фестиваль є водночас і поліфункціональним майданчиком, де кожен може ознайомитись з українськими традиціями, мистецтвом, культурою, промисловими здобутками, а також мультикультурною платформою для спілкування між представниками різних професій, конфесій, культурних, етичних та ідеологічних поглядів.

Як зазначають організатори, розважальна зона Feel Ukraine: Open Podil 2017 на Контрактовій площі працюватиме протягом 16 днів включно до 14 травня. Робота розважальної зони поділятиметься на два періоди.

Перший - це UA Week, Український тиждень. Програма першого тижня орієнтована на киян та гостей столиці, вона передбачає ряд заходів, які залучатимуть відвідувачів до інтерактивів, які вимагають розуміння української мови. Другий тиждень, що стартує 7 травня - це EuroWeek, Європейський тиждень, пов'язаний зі стартом пісенного конкурсу Євробачення 2017 і тематично спрямований на максимальне розкриття культурних традицій нашої країни, сучасних здобутків у галузі мистецтва, спорту, промисловості для гостей столиці та іноземних туристів.

Кожен день функціонування майданчика буде присвячений окремій темі, яка концепційно об'єднуватиме усі події, які відбуватимуться на головній сцені, в зонах інтерактиву, дитячій зоні та зонах майстер-класів.

Розважальну зону на Контрактовій площі розподілено на декілька тематичних зон - Mainstage zone, де розташовуватиметься головна сцена, Market zone - зона фудкортів, Children Zone - дитяча зона та Fair zone або Толока - місце встановлення сувенірних лавок, з облаштованим майданчиком для проведення конкурсів, флеш-мобів, виступів, дефіле, спортивних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-