У Києві проведуть найдорожчий Віденський бал

У Києві проведуть найдорожчий Віденський бал

Укрінформ
Віденський бал, який проведуть у Києві цього жовтня, стане найдорожчим з тих, що проводилися в столиці України.

При цьому вступний внесок для учасників буде цілком демократичним, запевнили на прес-конференції організатори події, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це буде найдорожчий бал в історії Києва з точки зору зусиль та витрат. Вже зараз над цим проектом працює близько 400 осіб. Це і хореографи, і танцмейстери, декоратори, сценаристи, артисти, організатори, технічні служби та команда експертів з організації балів", - розповіла одна з організаторів, генеральний директор групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша.

За її словами, 27-28 жовтня в колонній залі Київської міської держадміністрації фактично відбудеться три бали: два дорослих і один - дитячий. Організаційний внесок для дебютанток становитиме 1500 грн, а для дітей - 700 грн.

"Існує уявлення, що бути дебютанткою на балу - це занадто дорого. У нас дебютантський внесок складатиме півтори тисячі гривень. За ці гроші учасники отримують чотири місяці підготовки. Крім того, ці кошти стануть гарантією того, що людина в останній момент, після численних репетицій, раптом не відмовиться від участі в балі", - зазначила Ігнатуша.

При цьому внески на аналогічних заходах у світі коливаються від 50 до 240 євро, наголосили організатори.

Ціни на квитки для бажаючих потрапити на Віденський бал становитимуть від 1 тис до 12 тис грн.

Як повідомляв Укрінформ, Віденський бал відбудеться  в Києві 27-28 жовтня за підтримки Міністерства закордонних справ України та Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, мерій Відня та Києва. У заході братимуть участь зірки опери та балету з Віденської опери. Юних дебютантів, які відкриють престижний захід, відбиратиме авторитетний конкурсний комітет за суворими вимогами: знання етикету, вільне спілкування англійською мовою і, звичайно ж, вміння танцювати вальс.

Дебютанткою Віденського балу може стати дівчина з будь-якого куточку світу, але лише одного разу. Вікові обмеження для дебютантки - від 16 до 23 років, її партнеру має бути від 18 до 28 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-