П'єр Рішар заспівав разом з Олегом Скрипкою

П'єр Рішар заспівав разом з Олегом Скрипкою

Відео
Укрінформ
Лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка, до якого днями у гості прилітав легендарний французький актор П'єр Рішар, показав фото з цієї зустрічі. Рішар приїхав до Києва, аби представити авторське вино.

Про це повідомляє ТСН.

На сторінці в Instagram Скрипка виклав фото, де зображений разом із Рішаром та іншими гостями. 

Звичайно ж, застілля не обійшлося без пісень. Олег виконав декілька своїх відомих композицій, зокрема хіт "Весна". Цікаво, що П'єр не втримався і кумедно підспівував своєму українському другу. 

"Фантастичний винний вечір з моїм французьким другом - П'єром Рішаром. Легендарний актор, дуже світла і позитивна людина, яка надихає своїм життєвим оптимізмом, талантом та вмінням бачити цей світ прекрасним. П'єр закоханий у наше місто, він у захваті від української кухні, краси українських жінок, квітучого Києва, який вкотре радо зустрів його. А П'єр, навзаєм, потішив публіку своїми жартами, вишуканим вином та невичерпним позитивом!" - розповів про зустріч з французькою легендою Скрипка. 

У свою чергу син Олега Скрипки Устим вразив П'єра Рішара виконанням пісні французькою мовою.

Нагадаємо, що днями П'єр Рішар прилітав до України, аби представити авторське вино. 82-річний актор вже понад три десятиліття займається виноробством та має виноградники на півдні Франції. 

Фото: instagram.com/o.skrypka 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-