Волонтерів Євробачення навчають спілкуватися з гостями та рятувати життя

Волонтерів Євробачення навчають спілкуватися з гостями та рятувати життя

Фото
Укрінформ
У межах підготовки пісенного конкурсу "Євробачення-2017" розпочалися тренінги та інструктажі волонтерів.

Навчання відбуватиметься в декілька етапів і триватиме до кінця квітня, повідомляє UA:Перший. 

На першому етапі групу з 300 волонтерів навчали надавати першу медичну допомогу до прибуття "швидкої". Заняття проводили фахівці швидкої допомоги під керівництвом голови медичного департаменту Євробачення-2017 Гліба Бітюкова, який має великий досвід роботи волонтером на Сході України.

Заняття тривали 8 годин й складалися з теоретичної частини і практичної – відпрацьовування навичок на манекенах та одне на одному. Волонтерів навчали виявляти у натовпі тих, кому потрібна термінова медична допомога, діяти при ознаках порушення серцевої діяльності, зупиняти кровотечу тощо.

Як зазначається, окрім волонтерів, що прослухали курс, на Євробаченні працюватимуть ще 70 осіб з професійною медичною підготовкою. У разі потреби вони зможуть надати допомогу до приїзду "швидкої".

На другому етапі всі 900 волонтерів Євробачення-2017 пройдуть курс із Customer Service. Його проводитимуть 15 тренерів: двоє тімлідерів, представники Національної поліції, тренери з British Council та викладачі українських вишів. Усі вони наприкінці березня пройшли навчання під керівництвом британського тренера Лінди Грінвуд з People 1st – організації, що займалась підготовкою волонтерів для Олімпіади в Лондоні у 2012 році. Під час тренінгу волонтерів навчатимуть правил спілкування і дій у надзвичайних ситуаціях.

Після загального тренінгу розпочнеться третій етап – інструктажі на робочих місцях. У період з 24 по 28 квітня волонтерам розповідатимуть про їхні щоденні обов’язки.

Як повідомлялося, для роботи під час пісенного конкурсу було відібрано 900 волонтерів. Вони працюватимуть з артистами, пресою, іноземними делегаціями та гостями Євробачення-2017, а також над телевізійним виробництвом шоу, на бекстейджах й у фан-зонах.

Фото: 1tv.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-