В Австралії світ побачила книга з українськими великодніми рецептами

В Австралії світ побачила книга з українськими великодніми рецептами

Укрінформ
В австралійському видавництві Sova Books вийшло друком кулінарно-етнографічне видання «Традиційний Великдень: українські великодні рецепти».

Автор книги Світлана Яковенко, художнє оформлення обкладинки Роксолани Панчишин, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Обмежений тираж цієї книжки був надрукований на замовлення посольства України в Австралії за підтримки КС «Дністер» для презентації на Дні української культури, який відбудеться 21 квітня в австралійській столиці.

На додаток до різноманітної колекції рецептів, які представляють найбільш популярні продукти, які були на великодньому столі, книга містить розділи, які знайомлять читача з маловідомої частиною української стародавньої культури і її освячених часом ритуалів і звичаїв святкування Великодня. У книжці йдеться про те, які саме продукти входять до великоднього кошика і чому.

«Українські великодні рецепти» є продовженням серії, започаткованої виданням «Український Різдвяний Святвечір: Традиційні сільські рецепти Святої Вечері». Розповіді та рецепти в книзі супроводжуються фотографіями, які зображують деякі з страв та інших тематичних зображень. Також присутній глосарій, який включає найменування деяких відомих українських страв. Книга видана в електронному форматі і в даний час доступна в електронному форматі на сайті Amazon.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-