“Океан Ельзи” долучився до флешмобу зі звільнення Козловського

“Океан Ельзи” долучився до флешмобу зі звільнення Козловського

Укрінформ
Відомий український гурт “Океан Ельзи” і особисто його лідер Святослав Вакарчук долучилися до флешмобу по звільненню з полону “ДНР” відомого українського вченого Ігоря Козловського.

Про це йдеться на офіційній сторінці гурту “Океан Ельзи” у Facebook.

“Відомий український релігієзнавець Ігор Козловський (63 роки) перебуває у полоні в бойовиків понад рік. Його затримали в січні 2016-го в Донецьку. Козловський - один з найбільш авторитетних науковців, який налагоджував діалог між християнами, мусульманами і представниками інших релігій”, - йдеться в повідомленні.

Також у дописі зазначається, що українська сторона на переговорах у Мінську постійно порушує питання про звільнення науковця. За словами Ірини Геращенко - представниці України в гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах, - бойовики не хочуть включати 63-х річного Козловського до списку на обмін заручниками.

Вони не висувають відкритих звинувачень, проте, за словами Геращенко, закидають йому незаконне зберігання зброї, а також «шпигунство». Козловський залишався у Донецьку, аби доглядати хворого напівпаралізованого сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-