Австралійські курсанти вподобали український стенд

Австралійські курсанти вподобали український стенд

Фото
Укрінформ
Український національний стенд став одним з найбільш відвідуваних в рамках міжнародного дня в Австралійському оборонному коледжі у Канберрі.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Представляючи Україну, наші Збройні сили тут, в Австралії, зайвий раз користуються нагодою привернути увагу міжнародної спільноти до української тематики - зараз для нас це дуже важливо», - сказав слухач Оборонного коледжу Австралії, майор Збройних сил України Костянтин Козьма.

Саме Костянтин з родиною, за підтримки посольства України в Австралії, з успіхом ознайомили учасників заходу з українськими культурними традиціями, народним мистецтвом та національною кухнею.

Проведення міжнародного дня, запроваджене з ініціативи керівництва навчального закладу, спрямоване на заохочення мультикультурного діалогу між слухачами коледжу та членами їхніх сімей. Цьогоріч у святі взяли участь представники 25 країн з різних куточків світу, однак Європа була представлена лише двома - Великою Британією та Україною.

Підтримати українського військового на свято прийшли дипломати та посол України в Австралії Микола Кулініч.

Підготовка українських офіцерів у ключовому навчальному закладі Сил оборони Австралії є однією з форм підтримки та допомоги, яку Зелений континент надає Україні.

Фото: Іван Юсип'юк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-