Держкомтелерадіо розпочав прийом творів на здобуття премії імені Франка

Держкомтелерадіо розпочав прийом творів на здобуття премії імені Франка

Укрінформ
З 1 березня Держкомтелерадіо розпочав прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.

Про це повідомляє прес-служба комітету. 

"Прийом триватиме до 1 травня 2017 року. Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення", - ідеться в повідомленні.

Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка - 27 серпня - у розмірі двох тисяч гривень кожна у чотирьох номінаціях: за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації; за кращий твір у телевізійній сфері; за кращий твір у радіомовній сфері; за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Відповідно до Положення про премію одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття премії з двома й більше творами.

На здобуття премії подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора; примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення; копія паспорта (у разі висунення на здобуття премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою - на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.

Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо у рубриці "Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат" підрубриці "Премії". Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Премія присуджується відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 26.11.2003  № 1832 "Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-