Жадан обіцяє віддати кошти від аудіокниги «Тамплієри» дітям загиблих військових

Жадан обіцяє віддати кошти від аудіокниги «Тамплієри» дітям загиблих військових

Укрінформ
Український письменник, музикант Сергій Жадан пообіцяв незабаром презентувати аудіокнигу «Тамплієри» й передати виручені від її продажу кошти дітям загиблих військовослужбовців.

Про це він розповів під час прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У мене минулого року вийшла книга, яка називається «Тамплієри. Книга віршів». У нас виникла ідея з моїми друзями з радіо «Аристократи» зробити аудіокнигу. Я звернувся до своїх друзів-музакантів, акторів, попросив їх начитати ці вірші», - сказав Жадан.

За його словами, серед тих, хто начитували вірші, - Анжеліка Рудницька, Тарас Чубай, Олександр Положинський, Остап Ступка, Олексій Горбунов, Ірена Карпа та інші українські митці.

Водночас письменник підкреслив, що всі кошти, отримані від майбутніх продажів аудіокниги, підуть на благодійність.

«Ми зробили аудіокнигу - фактично, це не просто така фонограма з голосами, а радіо зробило її як цілу аудіовиставу. Ми цей проект робимо як благодійний проект, усі кошти з продажів перераховуватимемо дітям наших загиблих військових», - наголосив Жадан.

Він зауважив, що презентація аудіокниги відбудеться у четвер, 9 лютого, в будинку столичного Планетарію. Письменник пообіцяв, що гроші, зароблені на квитках на цій презентації, також будуть перераховані дітям полеглих українських бійців.

Жадан повідомив також, що офіційно зареєстрував свій Благодійний фонд для допомоги військовослужбовцям у зоні АТО та жителям на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-