Церемонія 21 програми

Церемонія 21 програми "Людина року" відбудеться 25 березня в Нацопері - Райцин

Укрінформ
Урочиста церемонія загальнонаціональної програми "Людина року-2016" на відміну від 20-ти попередніх, що традиційно проходили в Палаці "Україна", змінить сцену.

Про це повідомив генеральний директор програми Аркадій Райцин під час прес-конференції в Укрінформі.

"Вперше за історію загальнонаціональної програми "Людина року" урочиста церемонія відбуватиметься на сцені Національної опери України. Це буде 25 березня", - сказав Райцин.

За його словами, під час 21-ої церемонії вшанують переможців 2016 року у 19-ти національних номінаціях - наразі експерти назвали по три лауреати в кожній з них; а також вручать міжнародні і спеціальні премії їх володарям, яких на сьогодні вже визначила Вища академічна рада, - таких у цьому сезоні вісім.

"21-ий сезон є свідченням того, що українська професійна еліта має великий потенціал, є дуже багато нових імен, які демонструють високі професійні і громадські стандарти і заслуговують на почесне звання лауреатів загальнонаціональної програми "Людина року", - підкреслив Райцин. 

Він також пояснив рішення змінити місце урочистої церемонії, яка 20 років відбувалася в Палаці "Україна".

"Церемонія відбувалася в схожих форматах, домінантою яких була популярна музика. Нині ж, крім того, що сцена Національної опери вважається найбільш респектабельною і престижною, буде інший режисерсько-постановочний і творчий формат, і в ньому кількість номерів у виконанні академічних виконавців становитиме близько половини. Крім них, окрасою концертної програми стануть ще четверо дуже відомих українських виконавців, двоє з яких - народні артисти, двоє - заслужені артисти України", - зазначив гендиректор програми "Людина року", висловивши сподівання, що Національна опера стане новим обличчям церемонії, яке сподобається глядачам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-