У Києві відкрилися

У Києві відкрилися "Книжкові контракти"

Укрінформ
У Національному центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім" 15 грудня розпочала роботу VІІ Київська книжкова виставка "Книжкові контракти".

Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення, який є засновником і організатором заходу.

"Виставку відкрили народний артист України Богдан Бенюк і найменші читачі - вихованці київських дитячих дошкільних закладів. "Книжкові контракти" триватимуть чотири дні, протягом яких понад 90 вітчизняних видавців презентуватимуть свої новинки. У рамках роботи виставки проходить благодійна акція зі збору нових книг для юних мешканців Донецької та Луганської областей", - зазначаэться в повідомленні.

У перший день роботи виставки в "Різдвяній вітальні" чернівецьке видавництво "Букрек" презентувало збірку для дітей "Казки для хлопчиків", що вийшла за підтримки Держкомтелерадіо у рамках програми "Українська книга". А видавництво "Самміт-книга" підготувало подарунки всім мамам, які прийшли на виставку з дітьми до п'яти років, - кожній з них подарували диск Анни Данилюк "Колискові".

На стенді видавництва "Ярославів Вал" відбулися автограф-сесії Любові Голоти, Павла Мовчана, Сергія Грабара, Юрія Мушкетика та презентації їхніх книг. Державне видавництво "Либідь" спеціально для "Книжкових контрактів" підготувало виставку сигнальних примірників книжкових новинок 2017 року і перші примірники продає за пільговими цінами.

У програмі заплановано численні автограф-сесії літераторів, майстер-класи, дискусії за участю відомих українських письменників, літературознавців, художників-графіків.

З програмою виставки можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-