Кулеба: США підтвердили високе представництво на саміті «Кримської платформи»

Кулеба: США підтвердили високе представництво на саміті «Кримської платформи»

Укрінформ
Державний секретар Ентоні Блінкен під час візиту до Києва підтвердив, що США на саміті «Кримської платформи» будуть представлені на високому рівні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1».

«Сполучені Штати під час цього візиту підтвердили: перше - вони повністю підтримують ініціативу «Кримської платформи», друге - вони будуть представлені на високому рівні на саміті «Кримської платформи», третє – вони заохочують і закликають інші країни так само підтримувати «Кримську платформу» і брати участь в її роботі», - сказав Кулеба.

Як повідомляв Укрінформ, держсекретар США Блінкен 6 травня відвідав Україну з офіційним візитом. Він провів зустрічі з керівництвом держави та представниками громадянського суспільства.

Читайте також: Саміт «Кримської платформи» поверне Крим у топ світового порядку денного - Кулеба

«Кримська платформа» - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання порушенням прав людини, а також досягнення головної мети - деокупації півострова.

Перший саміт Кримської платформи запланований на 23 серпня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-