У кримській справі Едема Бекірова все йде до обвинувального вироку - адвокат

У кримській справі Едема Бекірова все йде до обвинувального вироку - адвокат

Укрінформ
Адвокат колишнього політв'язня Едема Бекірова Олексій Ладін повідомив про швидке завершення розгляду "судом" в окупованому Криму справи його підзахисного і прогнозує ухвалення обвинувального вироку.

Про це він сказав під час онлайн-зустрічі об'єднання "Кримська солідарність", передає Укрінформ із посиланням на проєкт Крим.Реалії.

"Кримінальну справу стосовно Едема Бекірова, її розгляд, найближчим часом буде завершено. На жаль, все йде до того, що буде обвинувальний вирок. Але захист буде продовжувати оскаржувати та домагатися справедливості, в тому числі в міжнародних судах", – наголосив адвокат.

Читайте також: Захист Бекірова спростував версію окупантів про білінг телефону на «місці передачі вибухівки»

Як повідомлялося, 19 лютого у підконтрольному Кремлю Центральному районному суді Сімферополя розпочався розгляд по суті кримінальної справи стосовно Едема Бекірова.

57-річний Бекіров був затриманий 12 грудня 2018 року на в'їзді до Криму і звинувачений у зберіганні та передачі вибухонебезпечних речовин і патронів. Його заарештували на два місяці, потім цей захід неодноразово продовжували попри те, що він - інвалід I групи (ампутована нога), хворий на цукровий діабет, а також переніс інфаркт і операцію на серці.

Читайте також: Суд РФ не знайшов «заклики до тероризму» у стенограмах аудіозаписів розмов кримських татар

7 вересня 2019 року Бекіров був звільнений у результаті обміну утримуваними громадянами між Україною та Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-