Разумков закликав президента Європарламенту посприяти в ухваленні «кримської» резолюції

Разумков закликав президента Європарламенту посприяти в ухваленні «кримської» резолюції

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав президента Європейського парламенту Давід-Марія Сассолі посприяти в ухваленні Резолюції щодо Криму на найближчій пленарній сесії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Апарату Верховної Ради України.

«За словами голови парламенту, деокупація Криму має пріоритетне значення для України. Він закликав Давіда Сассолі посприяти в ухваленні Європарламентом Резолюції по Криму під час найближчої пленарної сесії Європарламенту. Дмитро Разумков також запропонував приєднатися до Кримської платформи», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кримська платформа дозволить розробити механізм реагування й на інші агресії – Зеленський

Разумков подякував Європарламенту за беззастережну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Він також наголосив, що Україна робить усе можливе для досягнення прогресу у політико-дипломатичному врегулюванні ситуації на сході країни, проте, починаючи з січня 2021 року, спостерігаються численні випадки порушення режиму припинення вогню.

Дмитро Разумков та Давід-Марія Сассолі також підписали Меморандум про взаєморозуміння між Верховною Радою та Європарламентом. 

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 22-23 березня перебуває з робочим візитом у Брюсселі (Королівство Бельгія) та Люксембурзі (Велике Герцогство Люксембург).

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-