Стратегія про деокупацію Криму буде відкритим документом – Данілов

Стратегія про деокупацію Криму буде відкритим документом – Данілов

Укрінформ
Стратегія деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя буде відкритим документом і незабаром буде доступною для ознайомлення.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов на брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Те, що стосується Стратегії деокупації, це буде відкритий документ, усі зможуть з ним найближчим часом ознайомитись", - зазначив Данілов.

За його словами, Стратегія також матиме офіційний переклад англійською мовою і буде надана міжнародним партнерам.

Секретар РНБО підкреслив, що над розробкою Стратегії працювали упродовж року, до цього процесу були залучені багато різних інституцій, в робочій групі були і представники Меджлісу кримськотатарського народу.

Данілов підкреслив, що Стратегія буде першим фундаментальним документом, який дає "чіткий дороговказ, у який спосіб рухатимемося у питанні деокупації Криму".

Читайте також: За санкції проти фізичних осіб РНБО візьметься на наступному засіданні - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки і оборони сьогодні ухвалила рішення про продовження санкційних обмежень для двох російських банків, створила Центр протидії дезінформації, доручила Службі безпеки вивчити обставини голосування народних депутатів шостого скликання за Харківські угоди та у разі підтвердження ознак державної зради - порушити проти них кримінальні справи за ст. 111 ККУ, також обговорювалася необхідність посилення боротьби з незаконним переміщенням на підконтрольну уряду України територію підакцизних товарів з окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-