Експерти обговорять вплив окупації Криму на державу

Експерти обговорять вплив окупації Криму на державу

Укрінформ
У межах програми «Стійка Україна» за участю авторитетних українських та естонських експертів 10 березня о 15:00-16:30 пройде дискусія «Національна стійкість: як впливає окупація Криму на Україну?». 

Про це повідомляє Укрінформ, який є медіа-партнером події.

До обговорення виносяться такі питання: «Кримська платформа: яку роль відіграватиме Естонія під час саміту?»; «Паспортизація у Криму: чим загрожує Україні процес набуття кримчанами громадянства Росії»; «Строкова служба для кримчан: чим занепокоює нелегальний призов на півострові?»; «Вплив на стійкість: чим загрожують кримські інформоперації РФ півдню та сходу України?».

Читайте також: У Києві пройшла акція на підтримку українського Криму

В заході візьмуть участь авторитетні спікери. З українського боку - Мар’яна Беца, Посол України в Естонії; Ігор Яременко, заступник віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України; Володимир Притула, керівник проєкту Радіо Свобода «Крим.Реалії»; Ібрагім Сулейманов, голова Херсонського міського меджлісу, директор з розвитку БО Кримськотатарський культурний центр «Куреш». З естонського боку - Марко Міхкельсон, голова комітету із закордонних справ парламенту Естонії; Герт Антсу, директор Естонського центру Східного Партнерства, колишній Посол Естонії в Україні (2016-2019); Євген Цибуленко, професор права та викладач Талліннського технічного університету. Модеруватиме дискусію Дмитро Теперік, керівник програми «Стійка Україна», виконавчий директор Міжнародного центру оборони та безпеки (ICDS)

Подія відбудеться в онлайн-форматі в «ZOOM». Facebook-трансляція планується на сторінці «Стійкої України» та Укрінформу. Діє відкрита реєстрація для участі. Робочі мови заходу: aнглійська та українська, працюватиме перекладач-синхроніст.

Медіа-партнером події, окрім Укрінформу, є проєкт Радіо Свобода «Крим. Реалії».

Організатор заходу - Міжнародний Центр Оборони та Безпеки (ICDS) в тісній співпраці з Посольством України в Естонській Республіці.

Програма «Стійка Україна» впроваджується ICDS (Естонія) з 2016 року. Вона фінансується Міністерством закордонних справ Естонії в межах програми співпраці в сфері розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-