Крим – це Україна: Зеленський подякував Байдену за принципову позицію США

Крим – це Україна: Зеленський подякував Байдену за принципову позицію США

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський висловив подяку президенту Сполучених Штатів Америки Джо Байдену за принципове визнання Криму частиною України.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави написав на своїй офіційній сторінці у Твіттері.

«Я вдячний Президенту США за сильний меседж: «Крим – це Україна». Ось що означає реальне стратегічне партнерство. Українці високо цінують підтримку з боку США: від територіальної цілісності до зміцнення обороноздатності та впровадження реформ. Разом ми стоїмо, окремо - падаємо», - написав Володимир Зеленський.

Як передавав Укрінформ, президент США Джо Байден опублікував у п’ятницю на сайті Білого дому заяву з приводу чергової річниці окупацією РФ українського Криму.

Читайте також: США ніколи не визнають російську спробу анексії Криму – Байден

За словами глави Білого дома, США продовжать притягати Росію до відповідальності за агресію проти України, не визнають і ніколи не визнають російську спробу окупації півострова та досі підтримують нашу країну.

Як повідомлялося, 26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

У цей день у Сімферополі відбувся організований Меджлісом кримськотатарського народу масовий мітинг під будинком кримського парламенту проти намірів відірвати Крим від України. Відтоді для України 26 лютого стало символом опору окупації, яка триває вже сім років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-