Глава МЗС Туреччини на зустрічі в ОБСЄ заявив про порушення прав людини в Криму

Глава МЗС Туреччини на зустрічі в ОБСЄ заявив про порушення прав людини в Криму

Укрінформ
Порушення прав людини в Криму, а також становище кримських татар залишається джерелом занепокоєння. Позиція Туреччини щодо незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України є незмінною.

Про це міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу сказав у своєму виступі на 27-й Міністерській раді ОБСЄ, повідомляє власкор Укрінформу.

«Порушення прав людини в Криму, становище кримських татар залишається джерелом занепокоєння… Позиція Туреччини щодо незалежності, суверенітету та територіальної цілісності, включаючи Крим, залишається незмінною», - сказав Мевлют Чавушоглу.

Він також нагадав про важливе значення Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні під керівництвом турецького дипломата Яшара Халіта Чевіка.

Читайте также: Україна на Раді міністрів ОБСЄ поінформує про Кримську платформу

Як відомо, у четвер, 3 грудня, розпочалася 27-а Міністерська рада Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), яка через пандемію COVID-19 вперше в історії проводиться з допомогою відеоконференції.

Рада міністрів закордонних справ ОБСЄ – центральний директивний та керівний орган Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Вона є підсумковим заходом ОБСЄ високого рівня, який має на меті здійснити огляд діяльності Організації за рік та визначити стратегічні орієнтири на наступний рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-