«Суд» у Криму продовжив арешт викраденому українському військовому Добринському

«Суд» у Криму продовжив арешт викраденому українському військовому Добринському

Укрінформ
Українському військовослужбовцю Євгену Добринському, викраденому російськими спецслужбами біля адміністративного кордону з окупованим Кримом, продовжили арешт на два місяці.

Про це Укрінформ повідомляє з посиланням на Крим.Реалії.

"Підконтрольний Росії Джанкойський районний суд продовжив на два місяці арешт українському військовому Євгену Добринському, затриманому 30 травня поблизу адмінкордону анексованого Криму з Херсонською областю", - повідомляє Крим.Реалії.

За даними видання, яке посилається на адвоката Ісляма Веліляєва, в суді інтереси військовослужбовця Добринського представляв захисник за призначенням.

За словами Веліляєва, ще 27 серпня Добринському на засіданні щодо продовження запобіжного заходу поставили ще одну статтю Кримінального кодексу РФ - "контрабанда наркотиків".

"Ми не визнаємо даного факту. Вважаємо, що це (наркотики - ред.) було підкинуто, але слідство стверджує зворотне", прокоментував адвокат.

Читайте також: Україна в ОБСЄ вимагала від Росії звільнити викраденого біля Криму військового

Як повідомлялося, 30 травня 2020 року на адмінкордоні між Кримом і Херсонською областю зник український військовослужбовець, боєць 95-ї бригади Євген Добринський. Пошукові заходи не мали результату. Через кілька днів у ФСБ РФ заявили, що український військовий був затриманий, щодо нього було порушено кримінальну справу "про незаконний перетин кордону Росії". 3 червня суд у тимчасово окупованому Криму взяв Добринського під арешт. Україна вимагала від Російської Федерації звільнити викраденого російськими спецслужбами українського військовослужбовця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-