Кавказ-2020: Росія привела в бойову готовність винищувачі у Криму

Кавказ-2020: Росія привела в бойову готовність винищувачі у Криму

Укрінформ
Росія привела в бойову готовність винищувачі у тимчасово окупованому Криму в ході стратегічних командно-штабних навчань "Кавказ-2020".
Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони РФ.

Згідно із заявою відомства, винищувачі Су-27 і Су-30 Південного військового округу заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони на оперативних аеродромах в окупованому Криму, а також Краснодарському і Ставропольському краях Ростовської області.

«В рамках навчання екіпажам винищувальної авіації належить відпрацювати перехоплення повітряних цілей, виконати завдання з прикриття дій ударної авіації, а також нанесення авіаційних ударів по наземних цілях», - йдеться в заяві.

Читайте також: Кавказ-2020: білоруські військові візьмуть участь у навчаннях РФ біля кордону з Україною

Стратегічне командно-штабне навчання «Кавказ-2020» пройде з 21 по 26 вересня 2020 року на внутрішніх полігонах Південного військового округу - «Прудбой», «Ашулук», «Капустін Яр», наземних авіаційних полігонах «Арзгірський» і «Копанський, а також в акваторіях Чорного і Каспійського морів.

Для відпрацювання спільних дій у складі угруповань військ (сил) на навчання запрошені військові формування від Вірменії, Білорусі, Китаю, М'янми і Пакистану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-