Окупанти продовжують роздавати кримським татарам “попередження”

Окупанти продовжують роздавати кримським татарам “попередження”

Укрінформ
Ще одне попередження про «неприпустимість екстремістської діяльності» винесла окупаційна влада кримськотатарському активісту - цього разу 21-річному Таїру Ібрагімову, який у 2019 році брав участь в акції проти затримання в Криму 23-х кримських татар.

Про це в Facebook повідомляє Кримська солідарність зі слів самого Ібрагімова, який мешкає в селищі Октябрське Красногвардійського району.

«До мене додому під'їхали два співробітники - одного з них звали Шерігов Олег Геннадійович. Вони хотіли мене застерегти, але коли я почав ставити питання - на якій підставі, вони відповіли, що «всього лише виконавці», - повідомив Таїр Ібрагімов.

За його словами, він не згодний з пред'явленим йому «застереженням» і розцінює його, як тиск на нього і на весь кримськотатарський народ.

За даними Кримської солідарності, у 2019 році в Сімферополі, коли в день суду над затриманими 23 кримськими мусульманами Таїр Ібрагімов серед пів тисячі присутніх кримських татар стояв з плакатом «Поверніть 166-ти дітям їх батьків!», поліція затримала його для складання адміністративного протоколу, не допустивши до нього адвоката.

Читайте також: Денісова провела онлайн-зустріч із родичами 26 кримських бранців Кремля

Київський районний суд в Сімферополі визнав Ібрагімова винним в адміністративному правопорушенні (ч. 5 ст. 20.2 КпАП РФ) і наклав на нього штраф у розмірі в 15.000 рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-