Междліс кримськотатарського народу працюватиме дистанційно

Междліс кримськотатарського народу працюватиме дистанційно

Укрінформ
Через загальнонаціональний карантин з приводу коронавірусу Меджліс кримськотатарського народу до 3 квітня працюватиме дистанційно, а особистий прийом здійснюватиметься лише в особливих випадках.

Про це повідомив у Facebook голова Меджлісу Рефар Чубаров.

"Загроза поширення коронавірусу в Україні зобов'язує нас, як на персональному рівні, так і на рівні установ, приймати елементарні запобіжні заходи, завдяки яким можна не тільки уберегтися від найнебезпечнішої хвороби, а й локалізувати її розширення в Україні... У зв'язку з цим, діяльність співробітників центрального офісу Меджлісу кримськотатарського народу в період до 03 квітня 2020 року переводиться на дистанційний режим роботи. Прийом і консультації відвідувачів в зазначений період співробітниками офісу і членами Меджлісу кримськотатарського народу будуть проводиться також на дистанційному рівні. Особистий прийом членами Меджлісу кримськотатарського народу буде здійснюватися лише в тих випадках, коли розв'язання питання неможливо на дистанційному рівні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прокуратури припиняють прийом на час карантину - звертатися можна онлайн

Чубаров також оприлюднив адреси акаунтів співробітників офісу, членів Меджлісу кримськотатарського народу, народних депутатів України та їх помічників, за якими можна звертатися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-