Ще двом учасникам

Ще двом учасникам "Самооборони Криму" повідомили про підозру

Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим повідомила про підозру двом "самооборонівцям", які у 2014 році несли службу на одному з незаконно створених "блокпостів".

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті прокуратури АРК.

"Прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополі повідомили про підозру двом учасникам незаконного збройного формування "Самооборона Крыма" за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої", - повідомляє прокуратура.

За її даними, досудовим розслідуванням встановлено, що двоє громадян України, будучи учасниками незаконного збройного формування "Самооборона Крыма", протягом лютого-березня 2014 року, озброєні, несли "службу" на незаконно створеному блокпості "Турецький Вал" поблизу м. Красноперекопськ. При цьому, підозрювані здійснювали незаконну перевірку документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також брали участь у затриманні проукраїнськи налаштованого населення півострова.

У 2014 році від окупаційної влади "самооборонівці" були нагороджені медалями "За возвращение Крыма" та "За защиту Крыма".

Читайте також: Поліція встановила викрадачів французького журналіста у Криму в 2014 році

На даний час, підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення місця їх перебування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-