Батьки арештованого Кашука виїхали з Криму, побоюючись переслідувань

Батьки арештованого Кашука виїхали з Криму, побоюючись переслідувань

Укрінформ
Мати заарештованого в окупованому Криму сімферопольця Дениса Кашука Катерина Кашук виїхала з території півострова на материкову частину України, побоюючись переслідувань.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

"Ми (з чоловіком - КР) взяли дві валізи і переїхали сюди (до Києва - КР). Залишили там все. Будинок ... Все, що було», - повідомила Катерина Кашук.

Вона уточнила, що переїхати її попросив син під час їхньої розмови в суді.

"Коли я з ним розмовляла в суді, він сказав:"Мама, вам потрібно обов'язково звідси виїхати. Тут дуже багато матеріалу на вас. І ти повинна негайно звідси поїхати. Вся сім'я має виїхати. Тут багато доносів і багато всякого матеріалу", - розповіла жінка.

Раніше стало відомо, що заарештований російським судом у Криму житель Сімферополя Денис Кашук відмовився від незалежних адвокатів.

Читайте також: Захист сімферопольця Кашука оскаржив його арешт у Криму

Рідні сімферопольця пояснюють його відмову від незалежних адвокатів страхом за свою сім'ю і психологічним тиском на заарештованого.

Денис Кашук - житель Сімферополя, який працював у рекламному агентстві, був затриманий співробітниками ФСБ 17 грудня дорогою на роботу за підозрою в незаконному виготовленні та зберіганні вибухових речовин і боєприпасів (частини 2 статті 222 і 222.1 Кримінального кодексу РФ). 19 грудня Київська районний суд Сімферополя заарештував його на два місяці, до 18 лютого 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-