СБУ повідомила про підозру

СБУ повідомила про підозру "єдиноросу" Кучерявому

Укрінформ
Служба безпеки у АР Крим з дислокацією у Херсоні повідомила про підозру члену "Севастопольської регіональної політради "Єдиної Росії" Ігорю Кучерявому у посяганні на територіальну цілісність України.

Про це інформує пресслужба відомства.

Зазначається, що слідчі Головного управління СБУ в АР Крим оголосили про підозру у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України громадянину України, члену "Севастопольської регіональної політради партії "Єдина Росія".

За версією слідства, підозрюваний у березні 2014 року був учасником організації "Автоканал Севастополя", яка через канали зв'язку координувала роботу "самооборонівців", а також причетний до організації та забезпечення роботи блокпостів у Севастополі, спостереження за окремими військовими частинами України та дільницями, де відбувалось голосування на так званому "загальнокримському референдумі".

Читайте також: СБУ затримала "єдинороса" Кучерявого на адмінкордоні з Кримом

Прокуратура АР Крим готує клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Як повідомлялося, 4 грудня на адміністративному кордоні із тимчасово окупованою територією АР Крим контррозвідники СБУ затримали активного прибічника анексії півострова, члена російської правлячої політичної партії "Єдина Росія" Ігоря Кучерявого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-