Чубаров виклав дані про учасників “кримського форуму” у Стамбулі

Чубаров виклав дані про учасників “кримського форуму” у Стамбулі

Фото
Укрінформ
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров виклав дані про учасників провокативного т.зв. “Турецько-кримського економічного форуму”, який відбувся в стамбульському готелі Polat Renaissance Hotel.

Фото візитівок та фото учасників Рефат Чубаров розмістив на своїй сторінці у Facebook.

“1 жовтня 2019 року в Стамбулі відбувся фейковий “кримсько-турецький” економічний форум. Завдяки МЗС Туреччини та Посольству України в Туреччині турецькі бізнесмени були заздалегідь попереджені про провокацію російських спецслужб. Нижче ми розміщуємо візитівки, фотографії окремих учасників, які свідомо взяли участь у цій російській провокації”, - написав Чубаров.

Учасники провокативного “Турецько-кримського форуму”/ Фото: Рефат Чубаров, facebook

Він також повідомив, що будуть вжиті заходи, аби учасникам «кримського форуму» було заборонено в'їжджати на територію України.

Читайте також: Посольство України в Туреччині закликало бойкотувати готель, де відбувся "кримський форум"

“Ми зробимо все можливе, аби уповноваженими органами цим особам було заборонено в'їзд на територію України”, - вказав кримськотатарський лідер.

Як відомо, раніше Посольство України в Туреччини повідомило про те, що українські делегації відтепер не будуть зупинятися у готелі Polat Renaissance Hotel у Стамбулі, який надав приміщення для проведення т.зв. “Турецько-кримського економічного форуму”, та висловив сподівання, що й українські туристи підтримають цю ініціативу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-