В окупованому Криму заарештували українця, якого затримала ФСБ

В окупованому Криму заарештували українця, якого затримала ФСБ

Укрінформ
В анексованому Криму співробітники російського прикордонного управління ФСБ повідомляють про арешт затриманого раніше громадянина України, який, як стверджують у відомстві, «намагався в'їхати за чужим паспортом» на півострів.

Як повідомляє Крим.Реалії, чоловіка затримали на кримському пункті пропуску «Джанкой», підконтрольному зараз російській владі.

«У бесіді з прикордонниками 25-річний житель Мелітополя зізнався, що прямував до «Росії» на заробітки за позиченим у друга паспортом, бо свій загубив. Молодий чоловік планував повернути документ істинному власнику після успішного перетину кордону, відправивши його попутним транспортом», - йдеться у повідомленні.

В управлінні ФСБ порушили відносно чоловіка кримінальну справу, йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає. Ім'я та прізвище заарештованого не повідомляється.

Читайте також: Затримання двох українців на адмінмежі з Кримом: прикордонники перевірять інформацію

На початку вересня повідомлялося про затримання російськими прикордонниками на адмінкордоні Криму з Херсонщиною двох осіб, одна з яких - житель Хмельницької області.

У Держприкордонслужбі України неодноразово заявляли, що ідентифікувати затриманих ФСБ на адмінкордоні з Кримом громадян України неможливо, оскільки російська сторона не відкриває їх персональні дані. Також українські прикордонники стверджують, що не підтримують «контактів з окупантами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-