Окупанти не збираються закривати справу Бекірова,

Окупанти не збираються закривати справу Бекірова, "суд" - 7 жовтня

Укрінформ
В окупованому Криму кримінальну справу стосовно Едема Бекірова не припинено. На проведеному у вівторок засіданні "суду" розгляд його справи перенесено на 7 жовтня.

Про це повідомляє "Кримський процес".

"Засідання у справі Бекірова було відкладено на 7 жовтня. Таке рішення прийняв суддя Сергій Деменюк, вивчивши надані захистом документи про те, що підсудний перебуває на лікуванні в Києві, в лікарні "Феофанія", - йдеться в повідомленні правозахисного сайту.

За словами адвоката Ісляма Веліляєва, який представляв інтереси Бекірова, судове слідство стосовно його підзахисного не припинено.

Як повідомляв Укрінформ 7 вересня між Україною і Росією відбувся обмін утримуваними особами. В Україну повернулися 24 моряки, яких Росія захопила в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року й 11 незаконно засуджених російськими судами громадян України, в їх числі 57-річний житель Херсонської області Едем Бекіров, якого було затримано 12 грудня 2018 року на в'їзді до Криму і звинувачено за ч. 2 ст.222, ч.2 ст. 222.1 (зберігання і передача вибухонебезпечних речовин і патронів).

13 грудня Київський районний суд Сімферополя заарештував Бекірова на два місяці, потім цей запобіжний захід неодноразово продовжувався, незважаючи на те, що він інвалід I групи (ампутовано ногу), хворий на цукровий діабет, а також переніс інфаркт і операцію на серці.

Читайте також: Бекіров не зможе прийти на "суд" після операції - адвокат

6 вересня суддя Центрального районного "суду" м.Сімферополя Деменюк прийняв рішення зобов'язати службу судових приставів забезпечити привід підсудного Бекірова на засідання, у зв'язку з тим, що він не з'явився на засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-