У

У "Лефортово" прийняли передачі для українських політв'язнів - правозахисниця

Фото
Укрінформ
Адміністрація московського слідчого ізолятора «Лефортово» прийняла передачі для п'яти українських політв'язнів: Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Олександра Кольченка, Павла Гриба і Миколи Карпюка.

Про це написала в Facebook російська правозахисниця Вікторія Івлєва.

Зокрема, вона зазначила, що передачі в СІЗО прийняли для Балуха Володимира Григоровича, Клиха Станіслава Романовича, Кольченка Олександра Олександровича, Гриба Павла Ігоровича, Карпюка Миколи Андроновича.

Івлєва також уточнила, що не може знати напевно, що наведені люди перебувають у даному СІЗО, однак вона «не бачить сенсу брати передачі для людей, яких немає в наявності». «Все, що ми зробили - це віднесли передачі, й у нас їх прийняли. Думаю, решта - справа адвокатів», - зазначає правозахисниця.

Прямого підтвердження від адміністрації СІЗО «Лефортово» про перебування у них названих українських політв'язнів немає.

Читайте також: Політв'язень Шумков розповів, як Балуха забрали "з речами на вихід"

До теперішнього часу було відомо, що 16 серпня Володимира Балуха вивезли з колонії міста Торжок Тверської області. Пізніше адвокати Ольга і Дмитро Дінзе повідомили, що не знають, де знаходиться Балух.

А на початку тижня адвокату Олексію Барановському повідомили, що український політв'язень Микола Карпюк "вибув" з російської в'язниці "Володимирський централ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-