Убивство кримського татарина: активіст розповів про трьох підозрюваних

Убивство кримського татарина: активіст розповів про трьох підозрюваних

Укрінформ
В окупованому Криму затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві кримського татарина Фахрі Мустафаєва. Як вважають, причиною вбивства могло бути те, що затриманий був винен Мустафаєву велику суму грошей.

Про це повідомляють "Крим. Реалії" з посиланням на кримськотатарського активіста Нарімана Джелялова.

"Один із затриманих ймовірних учасників вбивства заборгував велику суму грошей Мустафаєву... Зараз в участі у вбивстві підозрюються троє, один із них – людина, яка заборгувала Фахрі", - зазначив Джелялов.

Читайте також: В окупованому Криму вбили кримського татарина – журналіст

За його словами, вранці 10 липня покійний зідзвонився з боржником і поїхав на зустріч у район села Ароматне. Батько Мустафаєва занепокоївся в обід, коли телефон сина був вимкнений. Родичі і друзі підключили поліцію.

Наступного дня друзі зниклого Фахрі вирішили самостійно поїхати в селище і все там оглянути. Вони помітили свіжий насип землі, а підійшовши ближче – побачили фрагменти тіла. Одразу ж викликали поліцію. Імовірний удар або постріл (про це точно скаже експертиза) прийшовся у потилицю.

Також, за словами Джелялова, камери спостереження зафіксували автомобіль покійного в районі Севастополя. Родичі здивувалися, бо Мустафаєв туди не збирався. Коли роздивилися знімок із камери, дружина підтвердила, що за кермом не її чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-