Схему перевезення українців до Росії через Крим викрили у Херсоні

Схему перевезення українців до Росії через Крим викрили у Херсоні

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби спільно зі Службою безпеки та прокуратурою АР Крим продовжують заходи щодо виявлення осіб, які займаються незаконним переправленням громадян до РФ через закриті пункти пропуску.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

“Так, учора, в рамках відкритого кримінального провадження, оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно зі співробітниками Служби безпеки України в АР Крим (з дислокацією в м. Херсон), під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим, за силової підтримки спецпідрозілу «ДОЗОР» припинили діяльність протиправної групи, яка займалась незаконним переправленням громадян до Російської Федерації через Крим. Правоохоронці провели санкціоновані обшуки в місцях проживання фігурантів справи у м. Дніпро, а також в їх транспортних засобах”, - йдеться у повідомленні.

За результатами обшуків представники міжвідомчої групи виявили та вилучили, зокрема, дві автівки, що безпосередньо використовувались для перевезення громадян з порушеннями.

Організатору протиправної діяльності повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтями 332 та 332-1 КК України.

Читайте також: СБУ на Луганщині припинила діяльність шпигунського підрозділу РФ

Як повідомлялося, таких «перевізників» правоохоронці вже затримували у 2017 та 2018 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-