На адвокатів полонених моряків прямо в суді спустили собаку

На адвокатів полонених моряків прямо в суді спустили собаку

Укрінформ
На адвокатів військовополонених українських моряків в суді спустили собаку породи ротвейлер, щоб не дати їм нормально поговорити зі своїми підзахисними.

Про це повідомляє адвокат Айдер Азаматов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні розглянули скарги захисників щодо українських моряків, які перебувають ось вже понад шість місяців у полоні. Як завжди, перед початком процесу конвой наполегливо перешкоджав адвокатам спілкуватися з підзахисним і навіть у хід пустили собаку породи ротвейлер, щоб ми не змогли нормально поговорити зі своїми підзахисними", — написав Азаматов.

Читайте також: Московський суд залишив під вартою ще чотирьох українських моряків

Він також розповів, що всі скарги адвокатів суд відхилив, і українські моряки залишаться під вартою до 24 липня 2019 року.

"Собака, звісно, не винна, вона просто на службі! Всі наші скарги відхилили, і наші підзахисні залишаться під вартою до 24 липня 2019 року. Звичайно ж, захист моряків продовжить роботу щодо їх звільнення і зробить все необхідне для повернення їх на Батьківщину!", — написав адвокат.

Як раніше повідомляло агентство, МЗС України планує закликати всіх міністрів закордонних справ звернутися до Росії з вимогою виконати рішення міжнародного трибуналу щодо звільнення полонених українських моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-