ЗМІ: Швидкість руху потягів Керченським мостом обмежили до 20 км/год

ЗМІ: Швидкість руху потягів Керченським мостом обмежили до 20 км/год

Укрінформ
Швидкість руху поїздів Керченським мостом не повинна перевищувати 20 кілометрів за годину.

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Видання повідомляє, що заступник голови російського «уряду» Криму Михайло Селезньов пояснив обмеження швидкісного режиму для поїздів на Керченському мосту прагненням «створити конкуренцію» авіаперевізникам. На його думку, безліч туристів захоче потрапити в окупований Крим «повільним» поїздом, щоб сповна насолодитися краєвидами.

Як повідомлялося, пробний залізничний рух по Керченському мосту РФ планує відкрити у серпні-вересні цього року. Президент Росії Володимир Путін заявляв, що в 2019 році почнеться регулярний залізничний рух по Керченському мосту. Поки що залізнична частина мосту не добудована.

Президент України Петро Порошенко заявив, що незаконне будівництво Керченського мосту в анексованому Росією Криму є черговим свідченням нехтування міжнародним правом з боку Кремля.

Читайте також: У Керчі зруйнували один з найстаріших пляжів

Європейський союз і США розкритикували часткове відкриття Керченського мосту між російською територією та анексованим Кримом. Українська сторона вийшла з договору з Росією про будівництво мосту в 2014 році - після анексії Криму.

У ЗМІ та соціальних мережах неодноразово висловлювалися побоювання щодо ненадійності Керченського мосту, а також публікувалися фото руйнувань опорних конструкцій.

Фото с сайта znaj.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-