На судні в Азовському морі стало погано українському моряку, його евакуюють - ЗМІ

На судні в Азовському морі стало погано українському моряку, його евакуюють - ЗМІ

Укрінформ
Українському морякові - члену екіпажу суховантажу, що стоїть біля входу в Керченську протоку, стало погано, його евакуюють на берег для надання медичної допомоги.

Про це повідомляє проект Крим.Реалії з посиланням на сайт «Кримінформ».

"... Сигнал про допомогу надійшов з борту судна «Канопус», яке знаходиться в Азовському морі біля входу в Керченську протоку, допомога була потрібна другого механіку судна, громадянину України", - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання, судно знаходилося в районі 453 якірної стоянки в Азовському морі, йому дали команду слідувати на 455 якірну стоянку, яка знаходиться в районі російського порту «Кавказ».

"Інформація про цей інцидент з незалежних джерел в даний час відсутня", - наголошує "Крим Реалії".

Читайте також: У Росії допитали чотирьох полонених українських моряків - Полозов

У базі даних МarineТraffic є інформація про суховантажі Canopus під прапором Сент-Вінсента і Гренадін, IMO: 9076466, який знаходиться в Азовському морі.

Згідно сайту по стеженню за судами Fleet Мon, суховантаж прямував з російського Темрюка до турецького порту «Бандирма», в даний час він знаходиться біля входу в Керченську протоку в Азовському морі.

Як відомо, з липня 2014 року уряд України офіційно припинив функціонування всіх портів анексованого Росією півострова, гавані Криму закриті для міжнародного судноплавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-