Росія додатково перекинула у Крим нові бойові літаки і підводні човни – розвідка

Росія додатково перекинула у Крим нові бойові літаки і підводні човни – розвідка

Укрінформ
Росія додатково передислокувала на територію окупованого Криму 100 бойових літаків нового типу, розмістила 6 підводних човнів, орієнтовно озброєних ракетними комплексами "Калібр".

Крім того, окупанти розмістили 16 бойових установок ракетних комплексів "Бастіон" та "Бал", які здатні вражати цілі майже у всій акваторії Чорного моря, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі одного з телеканалів, інформує сайт розвідки.

"На території Криму на сьогоднішній день додатково розгорнуто 100 бойових літаків нового типу – це СУ-27 та СУ-30, які здатні виконувати завдання на всю глибину Чорноморського регіону, можуть покривати територію як Кримського півострова, так і майже всю територію України", - заявив Скібіцький.

Читайте також: Росія розгорнула у Криму ракети, здатні вражати цілі до 120 кілометрів

Як зазначається на сайті ГУР, своє військове угруповання в Криму Росія посилила шістьма підводними човнами нового типу, які можуть бути озброєними ракетними комплексами "Калібр" з дальністю враження наземних цілей до 1500 кілометрів.

Захист узбережжя кримського півострова російські окупаційні війська посилили 16 бойовими установками ракетних комплексів "Бастіон" та "Бал", що здатні вражати цілі майже у всій акваторії Чорного моря, інформує прес-служба ГУР МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-