Дружина Пєскова стала співвласницею соляного бізнесу в окупованому Криму

Дружина Пєскова стала співвласницею соляного бізнесу в окупованому Криму

Укрінформ
Російська фігуристка, дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Тетяна Навка стала власницею акцій кримської компанії з виробництва солі.

Про це повідомляє видання The Bell.

"Російська фігуристка і дружина прес-секретаря президента Дмитра Пєскова Тетяна Навка виявилася власницею 16,67% кримського виробника солі - виробничого кооперативу "Галіт", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що Навка отримала частку в компанії наприкінці листопада. Приблизно у цей же час "Галіт" виграла контракт майже на 26 мільйонів рублів ($390 тис.) на постачання технічної солі для підприємства "Кримавтодор". Компанія була єдиним підприємством, яке подало заявку.

Читайте також: Кузен Путіна попрацював у 33 компаніях, прикриваючи прізвищем сумнівні проекти - ЗМІ

За інформацією видання, окрім Навки частку у виробничому кооперативі "Галіт" мають член Ради Федерації Юрій Волков, власник телеканалу "Царград", один з організаторів гібридної війни проти України бізнесмен Костянтин Малофеєв і каскадер Олександр Іншаков.

2015 року Фонд боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального опублікував інформацію про майно Дмитра Пєскова і Тетяни Навки. За версією ФБК, вартість будинку у Підмосков'ї, в якому проживає подружжя, оцінювалася на той час майже на мільярд рублів. Також Навальний оприлюднив зведення про величезну вартість яхти, на якій відпочивав прес-секретар президента, про ціну годинника Пєскова, вимагаючи прокурорського розслідування походження майна подружжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-