"Суд" у Криму арештував іще чотирьох українських моряків

Керченська криза
Укрінформ
В окупованому Сімферополі суд заарештував на два місяці захоплених російськими прикордонниками співробітника СБУ Андрія Драча, капітана 3 рангу Володимира Лісового, моряка Андрія Шевченка та старшого матроса "Нікополя" В'ячеслава Зінченка.

Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк на своїй сторінці в Facebook.

«Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці затриманих російськими прикордонниками 7-го управління оперуповноваженого Головного управління військової контррозвідки СБУ старшого лейтенанта (так представлений на відео «допиту», яке розповсюдила ФСБ) Андрія Драча і капітана 3 рангу Володимира Лісового», - написав він.

Крім того, за словами журналіста, Київський райсуд Сімферополя на два місяці заарештував українського моряка Андрія Шевченка та старшого матроса "Нікополя" В'ячеслава Зінченка.

Читайте також: У Криму збирають допомогу для полонених українських моряків

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії проти трьох українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь Азовського моря. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці і більше 20 моряків.

Читайте також: Усі захоплені Росією моряки мають адвокатів - Денісова

Росія оголосила про намір судити 24 затриманих українських моряків за нібито незаконний перетин державного кордону.

У вівторок, 27 листопада, суд в Криму заарештував на два місяці 15 моряків. Другій групі українських моряків почали обирати «запобіжний захід» в середу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-