Довіреній особі Путіна дали в Україні три роки умовно

Довіреній особі Путіна дали в Україні три роки умовно

Укрінформ
Керівницю кримського регіонального відділення всеросійського громадського руху «Волонтеры победы», яка займалася збором підписів на підтримку Путіна в якості кандидата на пост Президента РФ, засуджено до позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Автономної Республіки Крим.

"Деснянським районним судом міста Києва 16.08.2018 винесено обвинувальний вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену прокурором з обвинуваченою, яка була засновницею та керівницею кримського регіонального відділення всеросійського громадського руху «Волонтеры победы» та учасницею збору підписів на підтримку Путіна В.В. в якості кандидата на пост Президента РФ у 2018 році", - йдеться у повідомленні.

Згідно з вироком обвинувачену визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України), призначено покарання у вигляді 3 років та 3 місяців позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України останню звільнено від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 3 роки.

У прокуратурі підкреслили, що умовами укладання угоди є беззастережне визнання обвинуваченою своєї винуватості у вчиненні злочину, активне сприяння розкриттю злочину, відсутність обставин, що обтяжують покарання.

Читайте також: Прокуратура Криму направила до суду обвинувачення проти довіреної особи Путіна

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня 2018 року на адмінкордоні з Кримом (КПВВ "Чонгар") була затримана керівник кримського відділення російського руху "Волонтеры победы" Олена Одновол. Прокуратура АРК вручила їй підозру в здійсненні державної зради. Суд у Херсоні заарештував Одновол на 60 діб без застави.

На початку 2018 року Одновол організувала та проводила на тимчасово окупованій території АР Крим збір підписів на підтримку висунення Путіна кандидатом на пост президента Російської Федерації на виборах 2018 року, сприяючи таким чином легалізації діяльності окупаційної влади та визнання анексії Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-