Колега про голодування Сенцова:

Колега про голодування Сенцова: "Олег не здається. І ми не повинні"

Укрінформ
Український політв'язень Олег Сенцов, незважаючи на голодування, що триває 51-й день, повен сил, мужності та стійкості.

Про це продюсер та сценарист Анна Поленчук повідомила у Facebook після того, як отримала лист від Сенцова. 

"Усе буде добре". Такими словами завершується лист Олега Сенцова до мене, датований 29 червня. Олег, голодуючи там, у Заполяр'ї, вже не у першому листі заспокоює мене. І хоча ми листуємося щодо робочих моментів його п'єси "Номери", над якою зараз працюємо, я не розумію звідки у ньому стільки сили, терпіння та мужності. І стійкості", - написала Поленчук.

Вона спростувала припущення деяких українських депутатів про смерть Сенцова.

"І привіт тим депутатам, які висловлюють припущення про його смерть. Олег не здається. І ми не повинні", - вважає колега політв'язня.

Читайте також: Сенцов став першим лауреатом премії Ukrainian ID Award

Олег Сенцов - український кінорежисер, сценарист, письменник. Був активним учасником Євромайдану та громадянського опору окупації Криму Росією. У травні 2014 року Сенцов був викрадений співробітниками ФСБ у Сімферополі і заарештований за обвинуваченням у підготовці терористичного акту. У 2015 році російський суд визнав його винним і засудив до 20-ти років колонії суворого режиму. 14 травня 2018 року Сенцов оголосив безстрокове голодування із вимогою звільнити з російських в'язниць громадян України, які були викрадені і засуджені за політичними мотивами. Численні міжнародні організації та громадські діячі визнали ув`язнення Сенцова політичним і поставили вимогу російській владі звільнити його.

Фото: MEDIAZONA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-