Москалькова закликала Сенцова і Балуха

Москалькова закликала Сенцова і Балуха "обирати інші методи протесту"

Укрінформ
Російський омбудсмен Тетяна Москалькова пообіцяла відвідати ув'язненого в РФ українського режисера Олега Сенцова після її візиту до України.

Так заявила сама Москалькова журналістам в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після повернення з Києва я особисто полечу для того, щоб переконатися, який стан його здоров'я і чи потрібна йому допомога", - заявила вона.

Москалькова підкреслила, що подавала в органи влади звернення з проханням допустити Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денісову разом із нею до Олега Сенцова.

Крім того, Москалькова також заявила про свій намір особисто відвідати українського ув'язненого в Криму Володимира Балуха.

"Згідно висновкам лікарів немає загроз його життю, але я сама планую відвідати і побачити особисто, в якому він стані... Я вважаю, що якщо людина голодує стільки часу, звичайно, це небезпечно. Закликаю усіх обирати інші методи протесту", - додала Москалькова.

Читайте також: Москалькова має, нарешті, дати чесну інформацію про стан Сенцова - Геращенко

Також вона заявила про своє бажання відвідати в Києві ув'язненого кримського дезертира Максима Одінцова. При цьому вона уточнила, що чіткого дозволу на здійснення такого візиту у неї немає, проте вона розраховує на "крок доброї волі".

Як повідомляв Укрінформ, російський омбудсмен Тетяна Москалькова прибула в Київ 26 червня уранці. Під час перебування в Києві вона встигла зустрітися з моряками судна "Норд".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-