Справа

Справа "українського диверсанта": Панова залишили в СІЗО до 9 лютого

Укрінформ
У Криму окупаційний суд відхилив апеляцію захисту "диверсанта" Євгена Панова, залишивши його в СІЗО до 9 лютого 2018 року.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

"Верховний суд Криму відхилив апеляцію захисту фігуранта "справи українських диверсантів" Євгена Панова. Він залишиться в СІЗО до 9 лютого 2018 року", - йдеться в повідомленні правозахисників.

За словами адвоката Сергія Легостова, наразі Панов знайомиться з матеріалами кримінальної справи. Копії апеляційних скарг йому досі не вручили.

"Хочу звернути увагу на незадовільну роботу адміністрації СІЗО, яка досі не вручила Панову копії апеляційних скарг. Євген почувається нормально, знайомиться з матеріалами справи", – розповів Легостов.

Читайте також: «Український диверсант» Штибліков не планує оскаржувати вирок - ЗМІ

За словами адвоката, минулого тижня адміністрація СІЗО не пустила до Панова архієпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ КП Климента, який раніше неодноразово відвідував його. "Владиці Клименту запропонували спілкуватися з Пановим по телефону. Хоча раніше слідчий дав дозвіл на зустріч зі священиком", – зазначив Легостов.

Як повідомлялось, Євген Панов був затриманий ФСБ Росії в ніч на 7 серпня в анексованому Криму разом з Андрієм Захтеєм. За версією окупантів, "українські диверсанти" нібито готували теракти на півострові. До затриманих застосовували тортури. Деякий час їх утримували в московському СІЗО Лефортово, потім повернули до Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-