Книгу Семени про анексію Криму перекладуть англійською - Стець

Книгу Семени про анексію Криму перекладуть англійською - Стець

Фото
Укрінформ
Книгу засудженого в окупованому Криму українського журналіста Миколи Семени "Кримський репортаж. Хроніки окупації Криму 2014-2016" буде перекладено англійською і передано в іноземні посольства.

Про це сказав сьогодні на презентації "Кримського репортажу" в київському центрі "Кримський дім" міністр інформаційної політики України Юрій Стець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми пишаємося тим, що Міністерство долучилося до того, що ця книга побачила світ, а світ побачив цю книгу. Наступного року ми плануємо перекласти цю книгу англійською мовою,  в планах міністерства, щоби ця книга потрапила в посольства по цілому світу", - сказав, розпочинаючи презентацію, міністр.

Читайте також: Адвокати Семени готують скаргу до ЄСПЛ на "пом'якшення вироку"

Книга Миколи Семени була видана "Державним газетно-журнальним видавництвом" з ініціативи ряду правозахисних організацій, за згодою Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода та за підтримки Міністерства інформаційної політики України ще до винесення вироку підконтрольним Кремлю судом в окупованому Криму. У ній зібрані статті Миколи Семени, опубліковані на сайті Крим.Реалії з квітня 2014 по квітень 2016 року.

Презентація "Кримського репортажу" / Фото: Любімов Євген. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-