Судовий конвеєр окупантів оштрафував за день 46 кримських татар

Судовий конвеєр окупантів оштрафував за день 46 кримських татар

Укрінформ
У понеділок в окупованому Криму працював конвеєр так званих судових засідань по адміністративних справах одиночних пікетувальників. Покарання у вигляді штрафів у розмірі 10 тисяч рублів (4,5 тис. грн) отримали 45 осіб, ще одного активіста доведеться заплатити 15 тисяч рублів.

Інформувала про це громадська організація "Кримська солідарність" у Facebook.

"Суди" над учасниками одиночних пікетів у Криму пройшли в Білогірську, Судаку, Алушті, Сімферополі, Джанкої, а також в районах Радянському, Сімферопольському та Красногвардійському", - повідомляє "Кримська солідарність".

За її даними, 45 осіб отримали адміністративні покарання у вигляді штрафів у розмірі 10 тисяч рублів і один чоловік - у розмірі 15 тисяч рублів. Загальна сума штрафів склала 465 тисяч рублів.

Читайте також: "Суд" у Криму доводить, що 80 одиночних пікетів - це масовий захід

Стосовно ще 11 фігурантів справи "одиночних пікетників" рішення не прийнято у зв'язку з "зайнятістю суддів в інших справах у зв'язку з тим, що "робочий день судді закінчився".

Як повідомлялося, 14 жовтня 2017 року в різних регинах окупованого Криму пройшли одиночні пікети кримських татар. Люди тримали плакати, які стверджували, що вони - не терористи і вимагають припинити обшуки, арешти та інші форми переслідування кримських татар.

Акція почалася після арешту в Криму 76-річного Сервера Караметова, заарештованого на 10 днів за одиночний пікет на підтримку одного з лідерів кримських татар Ахтема Чийгоза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-