Порошенко вітає рішення ООН щодо оновленої

Порошенко вітає рішення ООН щодо оновленої "кримської" резолюції

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вітає рішення Третього комітету щодо посиленої резолюції ГА ООН про стан прав людини в Криму.

Про це він написав у Facebook.

"Вітаю рішення Третього комітету щодо посиленої резолюції ГА ООН про стан прав людини в Криму! Вдячні співавторам рішення та всім нашим союзникам за потужний сигнал російській окупаційній владі щодо міжнародної єдності і солідарності в питанні деокупації Криму", - написав Порошенко.

Він зазначив, що вірить у широку підтримку резолюції на рівні Генеральної Асамблеї ООН у грудні та успіх наших спільних зусиль з відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Читайте також: До резолюції щодо Криму в ООН як співавтори вже приєдналися 40 країн - Кислиця

Третій комітет Генеральної Асамблеї ООН затвердив оновлений проект резолюції щодо Криму. 71 голос - за, 25 - проти, 77 - утрималися від голосування.

"Росія має повною мірою і негайно виконати тимчасові заходи, передбачені рішенням Міжнародного суду ООН від 19 квітня 2017 року", - про це йдеться в оновленому проекті резолюції щодо Криму "Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та м.Севастополь (Україна)", затвердженому 14 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-