Окупанти встановили в Криму поліцейський режим – канадський депутат

Окупанти встановили в Криму поліцейський режим – канадський депутат

Укрінформ
Окупаційна влада Криму встановила на півострові поліцейський режим, що порушує права його жителів.

Про це заявив лідер канадської парламентської опозиції Ендрю Шир під час виступу в Українському культурному центрі в Торонто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Крим був анексований ще на початку конфлікту, але залишається жорстоким поліцейським режимом, де опонентів російського режиму вибірково ув’язнюють або взагалі роблять так, що вони зникають», - сказав Шир.

Він наголосив, що конфлікт на Сході України триває, хоча він і зник з передовиць західних ЗМІ. «Більше 10 тисяч українців загинули, 1,5 мільйона були змушені залишити свої домівки. Економіка Донбасу зруйнована, його міста спорожніли», - зазначив депутат.

Читайте також: Інтереси Росії й Канади є протилежними - лідер канадської опозиції

При цьому Шир наголосив, що українці не втратили сили духу і мужньо продовжують боротьбу. «Після майже чотирьох років війни українці не зневірилися. Україна бореться за свою незалежність, свободу й право самостійно визначати власну долю», - заявив політик.

У цьому зв'язку він закликав канадську владу продовжувати всебічну підтримку України й посприяти у питанні розміщення на Донбасі миротворчої місії ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-